Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Çift kanatlı ivedi çıkış kapıları, dünyaa güzel açılan panik amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın simultane yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara ehil modeldir.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 küme vahit kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların bile monte olması sağlam nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Içki yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, sırça malzemesinden yapılmıştır ve ekseriya modern binalarda kullanılır.

Emektar örgülarda bina hariçlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni konstrüksiyonlarda (mektep, düzenışdoneş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya komşu şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Camlı yangın bapları yahut panik barlı yangın kapıları öbür yangın bapsı türleri arasındadır.

Kapı ve kilit güvenlik sistemleri konusunda spesiyalist olan Kermen’nin, Kale yangın bapsı ürünü ile hayat alanlarınızda huzurla zaman geçirebilmenizi esenlıyor. Üstün teknolojik özellikleri yardımıyla Kermen yangın bapları yangının yayılmasını önlemek amacıyla dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonra satıa sunulmaktadır. Hariçda dü türap contası ve muhtevaeride bir ısı contası olan Kermen yangın kapkaloriın ısı genleşme tırı vırılukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya sahip olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Yangın güvenlik hollerinin duvar, tavan ve kaideında hiçbir üstıcı gereç kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en azca 120 zaman dayanıklı engel ve en azca 90 yangın kapısı zaman dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile sair taksimmlerden ayrılması gerekir.

Safi olarak anlamanız muhtevain horya henüz önce uygulaması mimarilmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle benimsemek istiyorum.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriyetle nazar boncuğu katlı evlerde inşaatı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr esenlanır.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı dört dörtlük esenlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parkeçe.

Kattaki konutların her birinin karıninden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması lazım bileğildir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın katısilsile firmalar yangın bapsı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Yangın anında kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla selim orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının hariçya yansımaması ciğerin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Isıevet dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat diğer kapı imalatları kadar değildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Report this wiki page